Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini elverişli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler delik önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle yakınlarında bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde hediye değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, şayan fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

çarkıt yapılarda yapı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni bünyelarda (meslek, tuzakışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma düzlükından yarar edinmek amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 zat kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta zat adetsına bağlamlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Yangın Kapısı Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Bu kapılar, ölçünlü yangın direnci gereksinimlerine ilave olarak mukannen emniyet ve performans kriterlerini karşılık olmak üzere tasarlanmıştır.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması esenlanabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Kanatlar süresince reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain destek plakaları mevcuttur.

Report this wiki page