Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme ettiği ve internet sayfalarından hata mesajları kızılıp almadığı kabilinden ziyaretçilerin internet sitesini ne kullandığı ile müntesip haber toplar.

Yangın veya acil konum vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve anne kapıların yerı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın sineindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın kapıları son sıcaklıkölçer önemlidir. Yangını kontrol altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz derunin tembel pili gibidir! Bu blog yazgısında kapı fiyatlarını ve sizin derunin en iyisini nasıl seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın Bapsı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 yangın kapısı sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'de makbul ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın veya evgin mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yönının küşade olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli unsur panik amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak kabul edilmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Report this wiki page